Welkom op ons gezellige terras.

Terrasse 1850 ontleent haar naam aan het bouwjaar van onze charmante hoeve, en is gecreëerd om voorbijgangers, waaronder wandelaars en mountainbikers, aangenaam te verrassen met verfrissende drankjes en heerlijke koffie. Gelegen aan de voorzijde van ons sfeervolle vakantiehuis, Durbuy Nature, heeft ons terras inmiddels een prominente plek ingenomen in de omgeving.

Het is een geliefd toevluchtsoord, niet alleen voor doorgaande reizigers, maar ook voor de lokale bevolking die regelmatig bijeenkomt om te genieten van de culinaire verwennerijen en het rustgevende uitzicht dat ons terras biedt. Wij bevinden ons in het idyllische dorpje Bohon, dat zich sierlijk nestelt aan de rand van de schilderachtige Ourthe-vallei.

Voel u welkom om ons te bezoeken en de harmonieuze combinatie van historie, natuur en gastvrijheid te ervaren op ons bijzondere plekje in Bohon.

Groepen
Bij ons is er ruimte voor groepen die een tussenstop willen maken. Talloze wandelclubs, motorrijders, brommerliefhebbers en autoliefhebbers hebben al gepauzeerd op ons terras en genoten van de rust. Als u echter van plan bent om te lunchen, vragen wij u vriendelijk van tevoren contact op te nemen.

Menu
Bij ons vindt u een gevarieerde selectie aan warme dranken, waaronder koffie, romige chocolademelk, diverse soorten thee en meer. Daarnaast verwennen wij onze gasten met een keuze uit heerlijke bieren, wijnen en verfrissende frisdranken. Geen menu is compleet zonder een portie knapperige bitterballen of een klassieke croque monsieur (tosti), en op verzoek verwennen wij u graag met een smakelijke uitsmijter (twee boterhammen met spiegelei, ham en kaas). Op zonnige dagen staat er ook een verleidelijk aanbod van ijsjes voor u klaar.

Terrasse 1850 is de ideale pitstop voor een wandeling of fietstocht.

Boek uw verblijf bij Durbuy Nature